Ще има трети филм от емблематичния мюзикъл Mamma Mia. Следващият филм 

...
Ще има трети филм от емблематичния мюзикъл Mamma Mia. Следващият филм 
Коментари Харесай

Ще има трети филм от емблематичния мюзикъл Mamma Mia

Ще има трети филм от емблематичния мюзикъл " Mamma Mia ". Следващият филм  се очакваше от известно време, като продуцентът Джуди Креймър даже сподели, че всички го желаят. След триумфа на кино лентата от 2008 година, сниман в Скопелос, както и на  втория през 2018 година, " Mamma Mia " се завръща още веднъж, обяви Greek City Times на страницата си в платформата за шерване X, известна преди като Twitter.  

Потвърждението за новия филм направи и английският комедиант Алън Кар, който е арбитър в шоуто по ITV " Mamma Mia! I Have a Dream “, което има за цел да откри нови артисти за продукцията на мюзикъла на Уест Енд, разкривайки, че даже му е била обещана роля в новия филм.

По-рано през тази година продуцентът Креймър сподели, че ще върне Мерил Стрийп в ролята на Дона Шеридън.

" Наистина мисля, че Мерил би трябвало да се върне – и в случай че сюжетът е верен, тя би го направила “, добави Краймър за евентуалното завръщане на Стрийп.

Мерил също има огромно предпочитание да се върне в продукцията. Наскоро тя удостовери пред списание " Vоgue ", че е подготвена да го направи:  " Казах на продуцентката Джуди Креймър, че в случай че откри метод да възкреси Дона, аз вземам участие ".

Mamma Mia! “ е музикален филм от 2008 г., режисиран от Филида Лойд. Сценарият, написан от Катрин Джонсън, е основан на нейния едноименен мюзикъл от 1999 година. Филмът е с присъединяване на холивудските звезди Мерил Стрийп и 

Пиърс Броснан. Тя влиза в ролята на Дона Шеридан, а той играе Сам Кармайкъл.

Преди пет години на екран се появи  " Mamma Mia! Отново дружно ". В основните функциите се завърнаха нос Мерил Стрийп като Дона, Джули Уолтърс в ролята на Роузи и Кристин Барански като Таня. Аманда Сейфрид и Доминик Купър са Софи и Скай, а Пиърс Броснан, Стелан Скарсгард и носителят на " Оскар " Колин Фърт още веднъж играха тримата евентуални татковци на Софи: Сам, Бил и Хари.

Към обичаните артисти от първия филм, които се завръщат в продукцията, се причисли и Лили Джеймс в ролята на младата Дона. Безспорната изненада е непредвидената поява на легендата Шер. В мюзикъла с най-големите шлагери на АББА вземат участие още Джули Уолтърс, Колин Фърт, Пиърс Броснан и Аманда Сейфрид, като истинският филм спечели 600 млн. паунда в международен мащаб.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР